Acasă Life Dezvoltare Personala Fii recunoscator „usilor inchise”! Lor le datorezi ceea ce esti azi si...

Fii recunoscator „usilor inchise”! Lor le datorezi ceea ce esti azi si ceea ce vei fi maine!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ai o stare emotionala proasta pentru ca o usa este inchisa, desi ti-ai fi dorit sa fie deschisa? Ai dificultati in a renunta? Usile inchise uneori pot fi cea mai importanta pauza intr-o lume a schimbarii constiente. Privind inapoi, puteti descoperi ca usile inchise au facut parte dintr-un plan mult mai mare si toate au fost spre binele tau cel mai inalt. Fara aceste usi inchise, sunt foarte mari sanse sa nu te afli unde esti acum sau unde vei fi maine.

Cand experimentei usile inchise ca fiind o experienta pozitiva, care te vor conduce la ceva pozitiv, perceptia ta asupra usilor inchise se va schimba. Usile deschise ar trebui sa le multumeasca usilor inchise. Invata sa iubesti usile inchise la fel de mult ca pe cele care raman deschise. Atunci cand ti se inchide o usa, este o oportunitate extraordinara ca alta sa se deschida. Ar trebui sa fii recunoscator, deoarece usa urmatoare te-ar putea conduce la ceva mult mai bine decat ai sperat.

In continuare iti vom prezenta cateva sfaturi esentiale care te vor ajuta sa privesti usile inchise din perspectiva superioara a schimbarii constiente:

1. Daca cineva te tradeaza, te dezamageste sau te ignora, usa se inchide dintr-un motiv

Permite-i sa se inchida. Desi este posibil sa nu te simti bine atunci, este o oportunitate de a te dezvolta, creste si evolua. Ai incredere ca aceasta este parte a unui plan. Este o oportunitate pentru tine de a te alinia cu noi oameni care se vor bucura si vor aprecia prietenia ta. Este o oportunitate de a merge in directia potrivita.

2. Renunta la incercarea de a controla rezultatele

Lucruri uimitoare se petrec atunci cand alegi sa mergi cu fluxul natural al vietii. Este important sa stii ca tot ceea ce iti este destinat isi va gasi in mod natural calea catre tine. Elibereaza-te de fraie si de control. Singurul rezultat pe care sa-l asteptam este bunatatea si fericirea.

3. Fii in momentul prezent

Simte vantul cu te atinge si soarele pe fata ta. Elibereaza-te si lasa-L pe Dumnezeu. Ai incredere in spirit. Este usor sa te lasi prins de planurile de viitor si sa ratezi calatoria. Ti s-a intamplat vreodata sa conduci undeva si sa nu-ti amintesti peisajul de-a lungul drumului? Cand esti prezent,  traiesti pe deplin ceea ce se intampla acum. Permite-le simturilor sa fie vii si imbratiseaza momentul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos