Acasă World Fiecare cu gaozarul lui: Vezi video cum Barack Obama se cearta cu...

Fiecare cu gaozarul lui: Vezi video cum Barack Obama se cearta cu un jurnalist in direct!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a iesit din fire in timp de sustinea un discurs despre incetarea expulzarilor tinerilor imigranti clandestini, dupa ce un jurnalist de la Daily Caller, o publicatie americana conservatoare, l-a intrerupt, vineri, in timp de vorbea, un lucru care se intampla foarte rar la Casa Alba

Jurnalistul Neil Munro si-a exprimat in mod zgomotos nemultumirea fata de masura anuntata de presedinte, in timp ce Barack Obama explica, intr-un discurs, ca intentioneaza sa puna capat expulzarilor minorilor sositi pe teritoriul american inainte sa implineasca varsta de 16 ani.

Furios, jurnalistul a mai strigat ceva din fundul gradinii cu trandafiri de la Casa Alba, unde isi sustinea Obama discursul. In mod evident foarte contrariat, presedintele i-a spus „nu vreau nicio altercatie. Nu fac altceva decat sa va raspund la intrebari”.

Se intampla foarte rar ca presedintele Statelor Unite sa fie intrerupt in timp ce sustine un discurs intr-un cadru atat de formal. De obicei, jurnalistii asteapta sa termine de vorbit pentru ca sa ii puna intrebari.