Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a iesit din fire in timp de sustinea un discurs despre incetarea expulzarilor tinerilor imigranti clandestini, dupa ce un jurnalist de la Daily Caller, o publicatie americana conservatoare, l-a intrerupt, vineri, in timp de vorbea, un lucru care se intampla foarte rar la Casa Alba

Jurnalistul Neil Munro si-a exprimat in mod zgomotos nemultumirea fata de masura anuntata de presedinte, in timp ce Barack Obama explica, intr-un discurs, ca intentioneaza sa puna capat expulzarilor minorilor sositi pe teritoriul american inainte sa implineasca varsta de 16 ani.

Furios, jurnalistul a mai strigat ceva din fundul gradinii cu trandafiri de la Casa Alba, unde isi sustinea Obama discursul. In mod evident foarte contrariat, presedintele i-a spus „nu vreau nicio altercatie. Nu fac altceva decat sa va raspund la intrebari”.

Se intampla foarte rar ca presedintele Statelor Unite sa fie intrerupt in timp ce sustine un discurs intr-un cadru atat de formal. De obicei, jurnalistii asteapta sa termine de vorbit pentru ca sa ii puna intrebari.

1 COMENTARIU

  1. S-au scos pe ultima suta de metri, dupa ce s-a inrots Base din Danemarca. In comparatie cu varianta de groaza Croitoru+Tabara, ce avem acum arata decent spre onorabil. Probleme as avea cu femela fatala si cu sobolanul veros (Udrea si Berceanu), prima reprezentand pentru mine incompetenta glamor, al doilea fiind incompetenta ce arata extrem de preocupata. Rolul lui Videanu e sa gaseasca si sa sprijine directii noi de dezvoltare ale economiei, capabile sa impulsioneze re-bound-ul si cresterea economica. In schimb, auzim numai de Rosia montana si de re-centralizarea sistemului energetic. Se spune ca e un manager de succes; eu nu prea am incredere in managerii caliti in Romania anilor ’90. Funeriu are varsta, are energie, inteligenta si programul. Mai ramane aplicarea. Multi ministri mai mult sau mai putin reformatori ai invatamantului si-au rupt coltii si asta in perioade de crestere economica. Sper sa reuseasca acolo unde altii nu au putut. Hunor pare OK, si e de salutat ca un etnic maghiar conduce unul dintre ministerele sacre ale Romaniei.Nu cred ca acest guvern este capabil de reformarea profunda a statului, proclamata de Base. Pare mai curand un executiv pus in functie pentru a impiedica puloverul sa se desire (A. Nastase). Soarta lui va fi decisa de criza si mi-e teama ca asta va fi un alibi perfect pentru incompetenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.