Acasă Stirile zilei Fictiune sau adevar: OZN filmat in direct! Tu ce crezi?

Fictiune sau adevar: OZN filmat in direct! Tu ce crezi?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un reporter al unui post american ABC a reusit sa fotografieze in direct aparitia unui obiect misterios pe cer, fiind cel mai probabil, un OZN. Vezi aici VIDEO!

Reporterul din Phoenix, Arizona (SUA), a vazut, de fapt, doua obiecte zburatoare neidentificate, scrie Sott. El a reusit sa imortalizeze aparitia ambelor obiecte, care aveau forme diferite.

Pe cer poate fi vazuta o lumina ciudata, de forma sferica. Si mai ciudata este urma pe care obiectul o lasa. Aceasta este una asemanatoare cu cea facuta de caderea unor meteoriti sau de avioanele care iau foc in zbor. Reprezentantii postului american au solicitat informatii de la meteorologi si de la NASA, insa acestia nu au putut lamuri misterul.

Urma lasata pe cer a putut fi observata aproximativ 15 minute, apoi a disparut. Reporterul a vazut mai intai aceasta dunga luminoasa, urmata de aparitia luminii sferice, dupa circa 30 de minute. Reporterul care a fost martorul acestui eveniment ciudat, Brien McElhatten, a spus ca puteau fi vazute chiar fragmente care cadeau din cer.