Un reporter al unui post american ABC a reusit sa fotografieze in direct aparitia unui obiect misterios pe cer, fiind cel mai probabil, un OZN. Vezi aici VIDEO!

Reporterul din Phoenix, Arizona (SUA), a vazut, de fapt, doua obiecte zburatoare neidentificate, scrie Sott. El a reusit sa imortalizeze aparitia ambelor obiecte, care aveau forme diferite.

Pe cer poate fi vazuta o lumina ciudata, de forma sferica. Si mai ciudata este urma pe care obiectul o lasa. Aceasta este una asemanatoare cu cea facuta de caderea unor meteoriti sau de avioanele care iau foc in zbor. Reprezentantii postului american au solicitat informatii de la meteorologi si de la NASA, insa acestia nu au putut lamuri misterul.

Urma lasata pe cer a putut fi observata aproximativ 15 minute, apoi a disparut. Reporterul a vazut mai intai aceasta dunga luminoasa, urmata de aparitia luminii sferice, dupa circa 30 de minute. Reporterul care a fost martorul acestui eveniment ciudat, Brien McElhatten, a spus ca puteau fi vazute chiar fragmente care cadeau din cer.

 

2 COMENTARII

  1. Bun, sa dezlegam rapid misterul in cuvinte cat mai putine. Suna fanatic si absurd, stiu bine, dar exista aceasta perspectiva potrivit careia Jocurile Olimpice ZION, aahh scuze, 2012 vor fi folosite de catre elitele din umbra ca un prilej pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Planul e relativ simplu in teorie: se inventeaza un dusman comun pentru intreaga umanitate (extraterestri, sau musulmani), ceea ce faciliteaza acceptarea de catre majoritatea statelor sa intre sub bagheta unui guvern unic imputernicit sa foloseasca asa cum crede de cuviinta toate resursele militare ale lumii, ca sa ne scape de aparenta amenintare. In limbajul de specialitate, acest tertip se numeste False Flag; adica, asa cum s-a intamplat si cu turnurile gemene, astia se autosaboteaza cu bombe si atentate, dupa care pretind ca au dovezi in legatura cu autorii lor si de aici planul merge ca uns si interesele meschine sunt satisfacute.

    Poate va intrebati ce legatura are treaba asta cu stirea despre OZN. Ei bine, are, si asta pentru ca in ultimele luni si saptamani au aparut si apar inca (acum, aproape zilnic) stiri despre extraterestri si OZN-uri, intr-o forma sau alta. Spre exemplu, acum vreo luna, fostul sef al departamentului de ufologie din cadrul Minsiterului Apararii Britanice ne avertiza sa fim cu ochii pe cer la Jocurile Olimpice din Londra, deoarece un eveniment de asemenea anvergura are potentialul sa atraga curiozitatea extraterestrilor.

    Acum cateva zile, guvernul britanic a anuntat desecretizarea documentelor despre relatari OZN adunate in 43 de ani de activitate a serviciului DI55. Ieri un mare fizician ne anunta sa ne pregatim de contactul cu extraterestrii in mai putin de o suta de ani. Azi, imaginile despre care spune stirea de mai sus si, in afara de cele mentionate, multe alte stiri similare cu cea de azi. De ce? Pentru a ne programa mental, cum se spune, adica pentru a ne pregati sa acceptam un contact cu extraterestri, contact pe care, cel mai probabil, elitele il vor simula la J.O., atunci cand, probabil, nave aparent din alte lumi vor ataca stadionul si il vor distruge, in cadrul a ceea ce va parea un atac extraterestru asupra specie umane. Ce motiv mai bun am putea avea sa ne unim sub un guvern mondial care sa ne „ajute”?

    Stiu bine cum suna lucrurile astea, nu sunt un fanatic sau un adept inflacarat al teoriilor conspiratiei, dar observ evidenta. Si, in afara de multe alte semne pe care va las sa le descoperiti singuri daca va preocupa problema, si aceasta avalansa de stiri despre extraterestri si fenomene OZN pentru mine este suspecta si cred ca pregateste ceva.

  2. am onoarea domnule alexei,aceste farse ieftine sunt fabricate in special de anticrist(prin oameni),dupa cum bine stiti,si aparitiile maicii domnului cindva avea cu totul alte mesaje omenirii,mai nou sunt mai dese si pune accent pe pe cuvintul mijlocitor (vezi corinteni 11-14),care adevarata MAICA DOMNULUI stie ca mijlocitor intre omenire si DUMNEZEU, este singurul*,ISUS CRISTOS.iar cu ceea ce ai scris mai sus dai dovada de aceia ce nu sarbatoresc revelionul pe 32 dec.seara rara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.