Acasă World Fetita care a lansat moda cosmeticelor pentru copiii dezvaluie secretul milioanelor din...

Fetita care a lansat moda cosmeticelor pentru copiii dezvaluie secretul milioanelor din cont!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Moda consumerismului prinde si in randul celor mici. De altfel, sunt putini parinti care reusesc sa le refuze celor mici placerile. Produsele cosmetice si de beauty pentru copii sunt cele mai recente „jucarii” de fetite.

Isabella Barrett, fetita detine cateva branduri specializate in lansarea de imbracaminte si produse cosmetice, a devenit multimilionara.

Fetita de doar noua ani din Statele Unite, care a cunoscut renumele dupa ce a luat parte la popularul show de televiziune „Toddlers and Tiaras”, a devenit una din cele instarite fetite din lume.

Fetita detine cateva branduri specializate in lansarea de imbracaminte si produse cosmetice. Isabella a luat parte de la trei ani la diverse concursuri de frumusete pe care le-a castgat detasat, situandu-se mereu pe pimul loc.

La varsta de sase ani, fetita a castigat primul milion de dolari, lansand bijuterii din brandul Glitzy Girl. Zilnic averea fetitei creste, dar cu toate acestea ea nu intentioneaza sa se opreasca la sumele acumulate. Isabella apare in public mereu fardata si purtand tocuri foarte inalte. Ea este covinsa ca milioane de persoane isi indreapta atentia asupra sa si, ca urmare, considera ca trebuie sa se preocupe de felul in care arata.

Sursa: RADOR