Liderul comunist Kim Jong-un din Coreea de Nord a participat la editia de anul acesta a Festivalului Arirang, desfasurat la Pyongyang, unde a fost profund impresionat si multumit de felul in care manifestarea a fost organizata.

Intr-o filmare de aproximativ un minut, televiziunea coreeana de stat KRT il prezinta pe Kim Jong-un in tribunele stadionului din Pyongyang, fiind aclamat de public la Festivalul Arirang, eveniment desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza International Business Times.

Liderul comunist saluta participantii in mod traditional si le zambeste acestora, fiind multumit de felul in care au decurs actiunile, noteaza jurnalistii de la agentia de presa de stat.

Festivalul Arirang este o manifestare anuala prin care sunt sarbatoriti fostii si actualii lideri nord coreeni, actiunea fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume din punct de vedere coregrafic, avand, la fiecare editie, aproximativ 100.000 de participanti.

Festivalul Arirang se desfasoara din 2002 in fiecare an, o singura exceptie fiind facuta in 2006, atunci cand manifestarea nu a putut fi organizata din cauza inundatiilor din zona.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.