Alege una dintre imaginile de mai sus si afla totul despre personalitatea ta. Acesta este cel mai tare test pe care l-ai facut pana acum.

Prima fereastra

Daca ai ales sa deschizi prima fereastra, esti o persoana foarte calda, insa nu iti place sa se profite de bunatatea ta! Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe semenii sai insa nu accepti sub nicio forma ca cineva sa abuzeze de increderea si bunatatea ta. Cea mai mare temere in viata este tocmai aceasta.

A doua fereastra

Daca ai ales cea de-a doua imagine inseamna ca esti o persoana rece, dar doar la suprafata. Unii spun ca nu ai suflet deloc, altii sunt speriati de privirea ta criminala. Totul este o masca si tu stii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ti-ar putea da peste cap viata. in interiorul tau, esti o persoana calda si iubitoare.

A treia fereastra

Ce spune despre tine daca ai ales sa deschizi cea de-a treia fereastra? Ei bine, se pare ca vrei sa fii cel mai bun insa esti impiedicat de complexe. Esti atras de lucrurile superficiale si pozezi foarte mult in societate. Lupti pentru a-ti construi un propriu eu, unul fals, dar care sa corespunda cu imaginea pe care vrei s-o lasi in urma despre tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.