Acasă Timp liber Spiritualitate Fecioara Maria a prevestit Apocalipsa! Dumnezeu va lovi Pamantul cum n-a mai...

Fecioara Maria a prevestit Apocalipsa! Dumnezeu va lovi Pamantul cum n-a mai facut-o pana acum! Jale va fi pe capul pamantenilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O epifanie ar putea fi cheia de descifrare si prezicere a Apocalipsei. Exista foarte multi internauti care cred ca semnele sfarsitului lumii sunt mai mult decat evidente in prezent, iar Apocalipsa nu poate fi decat aproape.

In 1846, doi copii, Melanie Calvat si Maximin Giruad, din localitatea franceza La Salette, au povestit ca au “discutat” cu Fecioara Maria si ca ea era atat de ingrijorata de soarta care le este harazita oamenilor, incat a plans in timp ce le vorbea.

Descrierea sfarsitului omenirii a fost considerata de Suveranul Pontif al vremii atat de inspaimantatoare, incat el a decis ca acest mesaj sa nu fie adus la cunostinta oamenilor, scrie premonitoriu.ro.  si astfel, profetia a devenit “secretul din La Salette”. Astazi, el este deja cunoscut si vi-l reamintim:

“Dumnezeu va lovi Pamantul cum n-a mai facut-o pana acum. Jale va fi pe capul pamantenilor. Dumnezeu isi va manifesta puterea si ii va ingadui sarpelui (fortelor infernale, demoniace si satanice) sa provoace neintelegeri intre oameni. Certurile se vor tine lant, chiar si in mijlocul familiilor, si nimeni nu va scapa de influenta nefasta a raului.

Razboaie sangeroase, foamete, epidemii si cumplite boli infectioase vor nimici o buna parte din oameni. Lucifer, impreuna cu un numar foarte mare de demoni, va veni din Iad. Pamantul va fi lovit de calamitati de tot felul”, e mesajul transmis celor doi copilasi la acea data, scrie A1.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos