Cap Limpede

World

Farfuria minune care absoarbe grasimile! Cate calorii pierzi la o masa! Video

Cea mai noua inventie a thailandezilor este AbsorbePlate, o farfurie care absoarbe partial grasimile.

Nu intamplator ideea a aparut in Thailanda, bucataria din Thailanda fiind cunoscuta pentru condimentele sale, dar si pentru cantitatea de ulei folosita la pregatirea felurilor de mancare, relateaza ziare.com.

Thailanda este de altfel a doua tara cu cei mai multi obezi din lume. Pentru a lupta impotriva obezitatii, o agentie de publicitate si Fundatia Thailanda au inventat o farfurie anti-grasime, scrie revista Biba.

AbsorbePlate este conceputa ca un burete care retine grasimile. Are 500 orificii mici care permit scurgerea surplusului de grasime din mancare, in medie 7 mililitri de grasime.

Conform realizatorilor sai, farfuria duce la scaderea valorii nutritionale a unui fel de mancare cu 30 de calorii. Pare a fi o picatura inr-un ocean, insa ideea este sa ii obisnuiasca pe thailandezi sa manance mai putin gras.

 

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-86429").on("click", function(){ $(".com-click-id-86429").show(); $(".disqus-thread-86429").show(); $(".com-but-86429").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});