Acasă Stirile zilei Fara precedent! ANPC obliga Metrorex sa inchida statia de metrou Piata Victoriei

Fara precedent! ANPC obliga Metrorex sa inchida statia de metrou Piata Victoriei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Update. Oficialii Metrorex au declarat pentru capital.ro că ANPC nu are competenţa să oprească circulaţia metroului, acest lucru fiind o chestiune de siguranţă naţională.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus oprirea temporara a metroului in statia Piata Victoriei, dupa ce o femeie s-a plans ca si-a prins piciorul intre peron si garnitura de tren.

O echipa de comisari de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti a amendat, joi, cu 20.000 de lei, compania Metrorex pentru prestarea de servicii care puteau pune in pericol sanatatea si siguranta consumatorilor, conform legislatiei din domeniu, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

„In urma primirii unei reclamatii a unui consumator care si-a prins piciorul in spatiul dintre tren si marginea peronului, o echipa de comisari din cadrul CPC al Municipiului Bucuresti s-a deplasat la statia de metrou Piata Victoriei pentru a verifica aspectele semnalate”, se arata intr-un comunicat al ANPC.

Autoritatea precizeaza ca a fost aplicata o amenda contraventionala de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune in pericol siguranta consumatorilor si s-a dispus masura de oprire temporara a prestarii serviciului pana la remedierea deficientelor.

Paul Anghel, director general in cadrul ANPC, a declarat pentru ECONOMICA.NET ca restrictia intra in vigoare chiar de acum. „Acum trebuie sa se semneze procesul verbal, moment in care statiile de metrou Victoriei 1 si 2 nu vor mai putea fi folosite. Daca vor refuza sa semneze procesul verbal, vom merge in instanta” ne-a declarat Anghel.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentUna dintre cele mai eficiente cure de slabire! Se consuma inainte de culcare si poate topi grasimea abdominala!
Articolul următorAlarmant! Rezultatele tratamentelor din Romania sunt cele mai scazute din Europa