Acasă Stirile zilei Bani Familia Dragnea face bani grei si pe spatele coronavirusului. Hotelul familiei a...

Familia Dragnea face bani grei si pe spatele coronavirusului. Hotelul familiei a devenit centru de carantina in Teleorman. Au majorat preturile de trei ori

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Hotelul Turris din Turnu Magurele (Teleorman), detinut de familia Dragnea, a fost transformat in centru de carantina pentru persoanele venite din zonele rosii ale lumii, anunta Liber in Teleorman.

Contractul a fost atribuit de Primaria Turnu Magurele, condusa de Danut Cuclea, un apropiat al lui Liviu Dragnea. Surse locale afirma ca pretul unei camere a crescut brusc de la 150 de lei/noapte la 400 de lei/noapte.

„Sursele noastre spun ca primaria Turnu Magurele ar fi semnat in acest sens un contract cu o firma cu sediul in comuna Lita, comuna unde are sediul si compania Teldrum. Deci nici in vreme de pandemie nu se fura discret si protagonistii nu se mai straduiesc sa-si ascunda legaturile. Din pacate, contractul cu Hotelul Turris nu este pus la dispozitia publicului larg.

In mod normal, in timpuri linistite, o noapte la Turris costa 150 de lei. Contractul incheiat de Primaria Turnu Magurele cu firma familiei Dragnea stabileste ca tariful pe cazare se ridica, mai nou, la 230 lei, la care se adauga 70 lei pe zi masa carantinatilor. Asta in conditiile in care vorbim totusi despre o situatie de urgenta, care presupune solidaritate, nu furat de la stat intr-o veselie.

Hotelul Turris a devenit centru de carantina pe data de 5 aprilie si are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele rosii ale lumii. Un calcul simplu (14 zile pentru 130 de persoane la 300 lei/ziua) lasa sa se intrevada o suma frumoasa de-a dreptul. Si uite asa, cu tot guvernul liberal si cu toata grija pentru banul public, din pandemia asta tot ai lui Dragnea castiga.

Potrivit directorului executiv al Directiei de Sanatate Publica Teleorman, Stelian Cristea, in acest moment primaria din Turnu Magurele a incheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune ca suma in schimbul careia operatorul economic ii va caza pe romanii intorsi din strainatate nu a fost comunicata inca public. Surse din Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta sustin ca, de fapt, pretul cazarii a urcat de la 150 la 400 de lei pe noapte”, scrie Liber in Teleorman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos