Reteaua de socializare Facebook da semne de oboseala astfel ca dupa cateva luni in care au aparut tot felul de erori defectiunile au culminat joi seara cand in Romania nu a putut fi accesata timp de 20 de minute. Romania nu a fost singura tara cu probleme acelasi lucru s-a intamplat si in SUA, cat si in alte tari in care aceasta platforma online este disponibila, potrivit relatarilor din presa internationala.
Reteaua Facebook nu a putut fi accesata nici de pe computere, nici de pe dispozitivele mobile. Mesajul primit de utilizatorii care au incercat sa isi acceseze conturile joi seara, in timpul minutelor de defectiune, a fost: „Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can (Ne pare rau, ceva este in neregula. Lucram la repararea problemelor cat mai repede posibil)”, potrivit cnbc.com, citat de mediafax.
Conform sursei citate, reprezentantii Facebook nu au precizat motivele care au facut ca reteaua de socializare sa nu poata fi accesata de utilizatorii sai.
Este pentru a doua oara in ultimele doua saptamani cand cea mai mare platforma de socializare online are probleme tehnice, mai relateaza cnbc.com.
Re?eaua Facebook nu a putut fi accesata in Romania dupa ora 19.30, timp de aproximativ 20 de minute.
In afara de romani, de aceasta situatie au fost afectati si utilizatorii Facebook din Statele Unite ale Americii, dar si cei din tari precum Brazilia, India, Grecia, Belgia, Marea Britanie, Republica Ceha, Germania, Franta, Finlanda, Olanda, Italia si Polonia, potrivit site-ului isitdownrightnow.com.
Ca de obicei, defectiunea cu care s-a confruntat site-ul Facebook a determinat publicarea unor comentarii ironice ale utilizatorilor pe alte retele sociale, intre care platforma Twitter.
Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,49 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.