Acasă Stirile zilei Tech Facebook lanseaza aplicatia prin care se pot partaja fisiere foto si video

Facebook lanseaza aplicatia prin care se pot partaja fisiere foto si video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook a dat drumul unei aplicatii care permite celor care au cont pe aceasta retea de socializare sa expedieze fotografii si mesaje video scurte prietenilor din lista, conform AFP.

„Faci o fotografie sau un mesaj video si poti sa le trimiti unui grup de prieteni” preselectionati de pe Facebook, au explicat creatorii aplicatiei Slingshot, ce poate fi descarcata din App Store de la iTunes.

Si, dupa modelul aplicatiei Snapchat, pe care Facebook a incercat fara succes sa o cumpere anul trecut, continuturile expediate se autodistrug dupa ce sunt vizionate.

„Fotografiile si mesajele video care nu sunt durabile permit partajarea de continuturi mai expresive, brute si spontane”, au explicat creatorii Slingshot pe site-ul www.sling.me.

Aplicatia va fi separata de Facebook Messenger, prin care se pot trimite mesaje text.

Reteaua de socializare incearca sa concureze Snapchat si pe aceasta cale, dupa ce a incheiat un acord de preluare a WhatsApp Messenger, o alta aplicatie populara de transmitere de mesaje.

Analistii considera ascensiunea aplicatiilor simple de mesagerie, precum WeChat, Line si KakaoTalk, drept una dintre cele mai mari amenintari pentru Facebook, mai ales in privinta utilizatorilor tineri, unde reteaua de socializare a admis semne ale declinului numarului de utilizatori.

sursa: Facebook

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos