Facebook DOWN! De ce a picat a doua oara in ultima saptamana in toata lumea!?

Pentru a doua oara in doar 7 zile reteaua de socializare a cazut in intreaga lume. Primul episod ingrijorator a fost in data de 24 septembrie, cand Facebook a fost inaccesibil timp de 30 de minute, iar ultimul episod a avut loc in data de 28 septembrie cand Facebook nu a putut fi accesat de miliardele de oameni din intreaga lume.

Caderea Facebook a generat pierderi companiei din afisarea reclamelor, lucru care cu siguranta va fi resimtit si pe Bursa, dar mai ales in randul celor care folosesc site-ul multi dintre ei fiind foarte furiosi pe alte retele de socializare care erau inca functionale.

Click pe aceeasi tema:  Astronomii au descoperit cea mai mare PLANETA din galaxie!

In jurul acestor defectiuni tehnice se afla tot felul de speculatii care pornesc de la lucruri credibile cum ar fi o relocare a serverelor cu informatii in locuri mai sigure dupa amenintarile teroriste primite de catre fondatori, fiind pusa chiar o suma considerabila pe capul fondatorului Mark Zuckerberg. O alta ipoteza este data de posibile modificari ale platformei pentru a sterge anumite informatii care au mersi viral in ultimele luni legate de scandalurile refugiatilor. Un alt motiv gasit de internauti este dat de implementarea platformei video care ar da mari batai de cap echipelor tehnice fiind reale probleme de sincronizare intre serverele terestre si cele gazduite in cloud.

Click pe aceeasi tema:  Calatoria Vietii: Peste 200.000 de persoane vor pleca intr-o calatorie fara retur pe Marte! VIDEO

Va tinem la curent cand vor aparea primele informari oficiale!

 

spre