Acasă Sanatate Fabrica la care muncim toti! SECRETELE INDUSTRIEI FARMACEUTICE si cum participi la...

Fabrica la care muncim toti! SECRETELE INDUSTRIEI FARMACEUTICE si cum participi la fabrica de boli!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Industria farmaceutica a fost, este si v fi una dintre cele mai profitabile afaceri mondiale cu care omenirea este invartita pe degete dupa anumite ordine si legi, este o fabrica la care muncim cu totii fara sa bagam de seama.

Astazi, cred ca nu mai este o enigma pentru nimeni, ca medicamentele trateaza simptomele, dar nu vindeca nici o boala. Insa daca nu exista simptome, nu exista nici pacienti si atunci nu se vand medicamente. Atunci cum se mentine atat de profitabila, aceasta uriasa afacere?

Un posibil raspuns este dat de chimistul Shane Ellison, care recunoaste ca a lucrat in industrie, la un departament de cercetare care avea ca principal obiectiv sa inventeze boli. Putina lume stie ca majoritatea companiilor farmaceutice au cele mai eficiente si scumpe departamente de marketing si PR, unde lucreaza medici, cercetatori, psihologi, psihiatrii si experti in manipulare si publicitate care se ocupa cu inducerea sentimentului de pericol si creeaza dependenta de medicamente, ca singura solutie sigura a prezervarii starii de sanatate.

O statistica sumbra arata ca 125.000 de mii de oameni mor anual in urma prescrierii de medicamente. Iata ce mai spune Ellison intr-un interviu care a stranit mare valva in SUA:

“Ai crede ca ar trebui sa se aloce mai multi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalitatii, dar nu: companiile farmaceutice continua sa faca marketing, sa hipnotizeze oamenii.Exista o industrie de miliarde de dolari, care face o multime de oameni bolnavi si care prospera in urma acestui lucru.”

Sa nu uitam ca suntem fiinte naturale si avem receptori neuronali capabili sa decodifice informatia Naturii. Spre exemplu, s-a constatat ca plantele medicinale, fructele, legumele au o rata de absortie de 80-90%, pe cand produsele de sinteza sunt procesate doar intr-o proportie de 20%.

Noi, ca neam sacerdotal si shamanic ar trebui sa ne reamintim de mostenirea noastra spirituala, pentru a ne mentine mintea, sufletul si trupul intr-o stare de sanatate!

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos