Exercitiile inspirate din medicina tibetana care ajuta la buna functionare a tiroidei!

2133

Glanda tiroida este cea mai mare a sistemului endocrin, iar atunci cand nu mai functioneaza bine, iti da peste cap tot organismul.

Cand ai probleme cu glanda tiroida, este foarte important sa mergi la medic, pentru ca netratata, duce la probleme grave de sanatate. Pe langa tratamentul prescris de medic, poti incerca și unul alternativ, inspirat din cultura tibetana. Nu trebuie decat sa urmezi cativa pași simpli, scrie Unica.

Freaca palmele cu putere, pana cand simti ca s-au incalzit. Tine-le, apoi, pe glanda tiroida pentru 10 secunde.

Inghite-ti saliva de trei ori sau ia trei guri mici de apa.

Expira! Atunci cand expiri, inclina-ti capul in fata, astfel incat sa atingi pieptul cu barbia. Stai așa cateva secunde, fara sa inspiri. Cand incepi sa tragi aer in piept, ridica-ti barbia și revin-o la pozitia normala. In momentul in care expiri, du din nou barbia la piept.

Atunci cand atingi pieptul cu barbia, incearca sa miști capul la dreapta și la stanga, fara sa iti iei barbia din piept. Astfel iti vei masa glanda tiroida.

Repeta acest exercitiu de 10 ori.

Exercitiul tibetan pentru tiroida poate fi executat atat din picioare, cat și stand jos. Este necesar sa il faci cat mai des, deoarece iti imbunatatește starea glandei tiroide, potrivit healthylifetricks.com. Acest remediu este eficient mai ales pentru hipotiroidism și are scopul de a crește circulatia in zona, ajutand la curatarea glandei.

sursa>Unica.ro

!-- Composite Start -->
Loading...
<