Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Summer Well – Festivalul verii de pe Domeniul Stirbey – Buftea,...

EVENIMENT: Summer Well – Festivalul verii de pe Domeniul Stirbey – Buftea, 11-12 August

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Perioada: 11 August 2012 – 12 August 2012

Locatie: Bucuresti / Domeniul Stibey

Respectandu-si promisiunea din prima editie, de a fi un festival ca o vacanta cu muzica buna si distractie, Summer Well revine anul acesta pe 11 si 12 august la Domeniul Stirbey din Buftea.

Summer Well 2012 va pastra structura festivalului de anul trecut: 10 trupe care vor canta timp de 2 zile pe scena principala, intr-un spatiu in care cei care impartasesc aceleasi pasiuni se pot intalni si se pot bucura de concerte, documentare si multe surprize.

Si anul acesta, concursul “I’m with the BAND” ofera sansa clientilor Orange de a fi alaturi de trupa preferata, in backstage si pe tot parcursul concertului.

Astfel pe 11 august, vor concerta trupele: Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang si Citizens!.

Festivalul va continua pe 12 august cu: The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink si Zulu Winter.

Portile se vor deschide la ora 15 in fiecare zi de festival.

Pe langa cele aproape 10 ore de muzica live, Summer Well va reveni cu noi zone de entertainment, precum si cu extinderea zonelor de food si de relaxare. In plus, Orange va pregati programe care sa adauge un plus de distractie pentru cei care doresc si mai mult decat muzica live.

Cei interesati pot cumpara abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului la pretul de 129 RON din orice Orange Shop sau de pe: www.easytickets.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul: www.summerwell.ro.