Acasă Stirile zilei EVENIMENT: Peste 20.000 de spectatori, asteptati la concertul Roxette de pe Cluj...

EVENIMENT: Peste 20.000 de spectatori, asteptati la concertul Roxette de pe Cluj Arena

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 20.000 de spectatori sunt asteptati, in aceasta seara, la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, fiind epuizate toate biletele la peluza si la sectoarele VIP si Golden Circle.

Laura Coroianu, directorul firmei organizatoare – Emagic, a declarat ca stadionul Cluj Arena „este senzational” si era pacat sa nu fie folosit pentru astfel de concerte.

„Asteptam in jur de 20.000 de oameni pe stadion la concertul sustinut de trupa Roxette. Avem sectoare unde vanzarea a fost inchisa, cele de VIP, Golden Circle si peluza. Mai sunt bilete in celelalte sectoare, cele mai putine la Tribuna I si Tribuna II, si speram sa ajungem la peste 25.000 de persoane, ar fi grozav.

Cluj Arena este senzational si era pacat sa nu fie folosit pentru astfel de concerte. Cei de la Roxette au cerut un meniu ardelenesc si vor sa cunoasca bucataria locului, vor sarmalute, dar si carti despre arhitectura si istoria Clujului si a Transilvaniei. Au mai cerut zece feluri de iaurt romanesc si le-am pregatit si o sticla de palinca. Staff-ul trupei cuprinde sub 50 de persoane”

a spus Coroianu.

Cei doi componenti ai trupei Roxette, Per Gessle si Marie Fredriksson, au transmis un mesaj fanilor care vor participa la concert, in care au spus ca abia asteapta spectacolul din Cluj-Napoca, „inima Transilvaniei”.

Ordinea si linistea publica vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, politisti si politisti locali, traficul rutier in zona stadionului urmand sa fie restrictionat pe anumite strazi.

Potrivit organizatorilor, in incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu: sticle, inclusiv cu sticle de parfum peste 100 de mililitri si deodorante, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, nu va fi permis accesul spectatorilor nici cu umbrele, in caz de ploaie, acestora fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Concertul Roxette va avea loc, joi, de la ora 21.15, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in deschidere urmand sa cante trupele Les Elephants Bizarres si Grimus.