Horatiu Malaele se numara printre cei 29 de artisti care expun, pana la sfarsitul lunii august, la Palatul Parlamentului, in expozitia „Tablouri de vis”, aflata la cea de-a doua editie.

Expozitia colectiva a fost vernisata marti si va putea fi vizitata in Sala „Constantin Brancusi” de la Parlament pana pe 30 august.

In cadrul acesteia sunt expuse lucrari semnate de 27 de artisti: Horatiu Malaele, Ioana Stana, Bulimar Henciu Daniel, Elena Bissinger, Mihaela Buica, Emil Cojocaru, Laura Duta, Corina Chirila, Roban Stefan Claudiu, Emil Ciubotaru, Radu Pamant, Platinca Gilbert, Daniela Simona Vizitiu, Raluca Nedelcu, Geletu Dan, Andrei Maria, Dima Ionut, Bogdan Alessandriu, Falcan Iulia Lavinia, Bogdan Purec, Carmen Donose, Lupu Nicoleta, Liviu Stelian, Mihai Noroc, Breteanu Cristina, Andreea Gheorghiu, Doina Iovanel Spineanu, Alx. Sebastian Rozsa, Mihai Ionescu.

Anul trecut, expozitia „Tablouri de vis” de la Palatul Parlamentului a cuprins peste 300 de lucrari si fost vizitata de 4.000 de oameni, in cele 20 de zile in care a avut loc, in luna iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.