Acasă Life Monden EUROVISION 2013: Cezar Ouatu, tinuta extravaganta pe scena de la Malmo! VIDEO

EUROVISION 2013: Cezar Ouatu, tinuta extravaganta pe scena de la Malmo! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cezar Ouatu a repetat intr-un decor spectaculos, dar si intr-o tinuta extravaganta in cea de-a doua repetitie pentru semifinala din 16 mai.

Cezar si colegii sai au urcat din nou pe scena de la Malmö Arena, dupa pregatirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate detaliile pentru ca show-ul lui Cezar sa fie unul cat mai curat, perfect atat ca imagine, cat si ca sunet.

Cezar Ouatu a repetat pe scena din Malmo intr-un decor spectaculos, cu efecte pirotehnice, proiectii, dar si costumat intr-o rochie neagra, cu bustul lasat descoperit.

Aparitia lui Cezar Ouatu la repetitiile pentru EUROVISION 2013:

Repetitia a fost urmata de o conferinta de presa, in cursul careia Cezar a vorbit despre asteptarile sale de la acest concurs, dar si despre cariera sa de contratenor.

„Repetitia a iesit foarte bine, dar astept cu nerabdare momentul cand voi canta in fata celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins ca atunci va fi si mai bine, pentru ca intotdeauna, atunci cand vad publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt ca traiesc pentru cei care ma asculta. Nu o data mi s-a intamplat sa plang in timp ce cantam”, a marturisit Cezar la conferinta de presa.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos