„Daca s-ar putea sa-mi schimb viata, sa reusesc sa tin departe toate ghinioanele, sa reusesc sa atrag norocul… sa ma renasc cu o alta karma” – cu siguranta ai spus asta cel putin o data, la mare necaz.

  1. CREDE FARA TEAMA

Bolile se nasc in teama. Esecurile se nasc din teama. Relatiile personale pot fi distruse din teama. Oamenii se deprima din cauza fricii de a fi ei insisi. A crede in bine fara niciun fel de teama, a crede ca vei reusi fara sa iti fie frica de un pas facut gresit este metoda obligatorie pentru a-ti elibera sufletul de energia negativa, de vibratiile joase care nu aduc nimic bun in viata ta, scrie teotrandafir.

  1. INVATA SA IUBESTI MUNCA

Oamenii lenesi sunt panditi de boli si insuccese pe toate planurile. Cei care iubesc sa participe in mod prezent la propria lor viata sunt urmariti de oportunitati pe care nu le pot refuza. Fa-ti planuri exacte si impune-ti niste standarde minime. Ia-o ca pe un joc: trebuie sa iti doresti sa treci la nivelul urmator pentru propria ta desavarsire, pentru prosperitatea ta.

  1. „BINECUVANTATI PE DUSMANUL VOSTRU SI II VETI LUA SAGETILE – IAR ELE SE VOR TRANSFORMA IN BINECUVANTARI!”

Aceasta lege, tradusa pentru toata lumea, vrea sa spuna asa: Bucura-te inclusiv de soarta potrivnica pentru ca vei invata astfel sa apreciezi micile surprize ale vietii, pe care cu experienta ce o acumulezi le vei putea fructifica pe viitor. De asemenea, nu-ti trata dusmanii cu ostilitate si nu te consuma foarte tare: tu iti pierzi toata energia pe care o poti economisi pentru a construi ceva bun pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.