Acasă Life Esti fratele mai mare sau stai treaz pana noaptea tarziu? Atunci mintea...

Esti fratele mai mare sau stai treaz pana noaptea tarziu? Atunci mintea ta ascunde un secret uluitor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este cunoscut faptul ca nu scoala defineste un om inteligent. Exista anumite caracteristici care te pot plasa in liga celor mai inteligenti oameni. Scoala nu are legatura cu cat de inteligenti suntem. Daca ai cel putin una dintre trasaturile mentionate mai jos esti mai inteligent decat multi.

Esti introvertit!

Aceasta trasatura spune mult despre personalitatea cuiva. inseamna ca tu cunosti si intelegi atat de bine lumea din jurul tau incat alegi sa nu te identifici cu ea. Un studiu facut de The Gifted Development Center a aratat ca 60% dintre copii supradotati sunt introvertiti. Studiul a aratat ca acesti copii reusesc sa ii depaseaca pe extrovertiti la toate testele de inteligenta.

Ai simtul umorului!

Simtul umorului este o trasatura dominanta a celor mai inteligente persoane din lume. Persoanele care fac glume pe loc inteleg si analizeaza grupul in care fac glumele respective intr-un timp record. Astfel, o persoana inteligenta poate sa-si faca loc in orice grup.

Esti stangaci!

Exista studii care demonstreaza ca persoanele stangace sunt mult mai creative decat cele dreptace. Oamenii de stiinta au putut demonstra faptul ca stangacii au si o memorie excelenta, rezolva probleme repede si o gandire critica ceea ce ii face foarte inteligenti.

Esti pasare de noapte!

Oamenii care tind sa adoarma mult mai tarziu decat majoritatea ajung sa castige mai multi bani decat cei care prefera sa se trezeasca devreme. Pasarile de noapte nu iti fac griji pentru a doua zi pentru ca sunt capabile sa inoveze si sa rezolve probleme prin inductie, arata unica.

Esti cel mai mare dintre frati!

Daca esti primul nascut din familia ta ai toate sansele sa fii cel mai inteligent dintre fratii tai. Din cauza faptului ca ai primit toata atentia ca bebelus iti aduce beneficii mentale si te ajuta sa vezi lumea cu alti ochi. Ca frate/ sora mai mare ai tendinta sa joci rolul de mentor sau profesor pentur fratii tai mai mici.