Este sau nu este industria apei imbuteliate o escrocherie mondiala?! Iata doua documentare care iti vor naste mai multe intrebari! VIDEO

Te-ai intrebat vreodata de ce suntem fortati sa consumam apa imbuteliata in sticle de plastic desi nu au nici o proprietate speciala fata de apa potabila de la robinet? Te-ai intrebat de ce aceasta escrocherie mondiala a apei potabile imbuteliate este o miza extrem de mare si a atins din plin mai ales buzunarele romanilor? Vezi cateva referinte despre acest subiect iar in pagina urmatoare urmareste doua filme documentare care te vor convinge ca nu este o conspiratie ci o mare pacaleala industria apei potabile imbuteliata.
Click pe aceeasi tema:  A baut toata viata numai APA IMBUTELIATA! Ce poti sa PATESTI daca faci si tu zilnic aceasta GRESEALA!

Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.

Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene.

Click pe aceeasi tema:  Pilula de alge marine poate învinge artrita, fiind un puternic anti-inflamator

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.

 

VEZI IN PAGINA URMATOARE DOUA DOCUMENTARE CUTREMURATOARE! >>>>>

spre