Acasă Sanatate Este sau nu este industria apei imbuteliate o escrocherie mondiala?! Iata doua...

Este sau nu este industria apei imbuteliate o escrocherie mondiala?! Iata doua documentare care iti vor naste mai multe intrebari! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Te-ai intrebat vreodata de ce suntem fortati sa consumam apa imbuteliata in sticle de plastic desi nu au nici o proprietate speciala fata de apa potabila de la robinet? Te-ai intrebat de ce aceasta escrocherie mondiala a apei potabile imbuteliate este o miza extrem de mare si a atins din plin mai ales buzunarele romanilor? Vezi cateva referinte despre acest subiect iar in pagina urmatoare urmareste doua filme documentare care te vor convinge ca nu este o conspiratie ci o mare pacaleala industria apei potabile imbuteliata.

Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.

Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene.

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.

 

VEZI IN PAGINA URMATOARE DOUA DOCUMENTARE CUTREMURATOARE! >>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos