Cap Limpede

Politic

Este oficial! PSD a ales! Apropiata lui Dragnea, Viorica Dancila, este propunerea partidului pentru a prelua functia de premier!

Sedinta Comitetul Executiv al PSD s-a incheiat, iar liderii social-democrati au votat-o pe Viorica Dancila, europarlamentar de Teleorman, pentru functia de premier, votul inregistrand o singura abtinere.

Viorica Dancila este propunerea de premier cu care PSD va merge in fata presedintelui Klaus Iohannis, decizia fiind luata aproape in unanimitate la sedinta CEX de marti. Printre numele propuse s-a numarat si Ecaterina Andronescu, dar aceasta a refuzat.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a salutat nominalizarea eurodeputatei Viorica Dancila pentru functia de premier PSD, spunand ca este un om apropiat de partid.

„Ma bucura foarte mult. PSD este un partid de stanga, care lupta pentru egalitatea de sanse si ma bucur ca noi PSD avem primul premier femeie din istoria Romaniei”, a spus Olguta Vasilescu.

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu afirma ca s-a retras de pe lista propunerilor pentru funcţia de premier pentru ca nu a dorit sa se imparta voturile in CExN al PSD.

„Au fost doua propuneri si ceea ce mi-am dorit este sa nu se imparta voturile in CExN si sa mergem mai departe cu cel care sa aiba, din punctul de vedere al CExN, tot sprijinul”, a precizat Ecaterina Andronescu.

 

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103545").on("click", function(){ $(".com-click-id-103545").show(); $(".disqus-thread-103545").show(); $(".com-but-103545").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});