Acasă Politic Este oficial! Gabriela Firea se lupta cu Orban pentru Primaria Capitalei

Este oficial! Gabriela Firea se lupta cu Orban pentru Primaria Capitalei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatoarea Gabriela Firea este sustinuta de colegii din PSD in cursa pentru Primaria Capitalei, dupa cum a anuntat liderul partidului, Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul Comitetului Executiv National al PSD.

Conducerea PSD, reunita in sedinta, a validat candidatii PSD pentru Primaria Capitalei si pentru sectoare.

Astfel, pentru sectorul 1, candidatul este deputatul Dan Tudorache, iar pentru sectoarele 2 si 3, actualii primari Neculai Ontanu si Robert Negoita, noteaza Agerpres.

La sectoarele 4, 5 si 6 au fost desemnati Daniel Baluta (primar interimar al sectorului 4), Daniel Florea si Gabriel Mutu.

„Doamna Firea va avea posiblitatea in perioada urmatoare, pâna la alegeri, sa prezinte bucurestenilor care sunt proiectele dumneaei si ale echipei sale sustinute si de PSD pentru Capitala. (…) Am avut in ultimele zile discutii cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge in alegeri pe liste comune cu dl Ontanu si il vom sustine pentru primaria sectorului 2”, a precizat Dragnea.

In ceea ce priveste discutiile avute in ultimele doua luni cu ALDE si UNPR, a adaugat Dragnea, interesul major al PSD a fost sa gaseasca solutia pentru a obtine majoritate in Consiliul General.

„PSD nu face alianta nici cu PMP, nici cu M10, M8, M5, nici cu PNL. PSD vrea sa faca majoritate in Consiliul General cu ALDE si cu UNPR”, a aratat presedintele PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos