Acasă Stirile zilei Social Episcopul de Bacau, aproape LINSAT de ENORIASI dupa ce a venit cu...

Episcopul de Bacau, aproape LINSAT de ENORIASI dupa ce a venit cu un BOLID de lux la inmormantare! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Episcopul de Bacau, Preasfintitul Ioachim Bacauanul a fost la un pas de a fi linsat de enoriasi din cauza ca preotul care slujea in localitate va fi schimbat. Acesta s-a prezentat la o slujba de priveghi cu un bolid de lux.

Sute de sateni l-au huiduit pe Preasfintitul Ioachim Bacauanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, care venise sa slujeaca la priveghiul unei batrane de 85 de ani. Oamenii s-au adunat in jurul bolidului de lux cu care a venit inaltul prelat si i-au reprosat ca vrea sa le schimbe preotul. A fost nevoie de interventia politistilor pentru calmarea spiritelor.

„Noi suntem necajiti, mama, aici trebuia sa vina cu bicicleta! Da, da. Sa vada cat e lumea de necajita. Unde e contributia bisercii, aici e, in masina lui”, a declarat o localnca.

Preotul care slujea in sat spune ca a primit in urma cu o luna o instiintare ca a fost suspendat si ca va fi mutat la parohia din satul Bijghir. In hartia de la Arhiepiscopia Romanului nu era trecut si motivul schimbarii.

Vezi VIDEO AICI!

Dupa revolta oamenilor, Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a dat un comunicat prin care spune ca „in misiunea incredintata preotului Irinel Florentin Andronache s-au constatat mari carente canonice, liturgice si administrative bisericesti […] si s-a dispus mutarea acestuia, cu data de 1 mai a.c. la o alta parohie in vederea reabilitarii sale”.

Sursa: adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos