Acasă Life Monden Eminem: Prima persoana care a depasit pragul de 60 de milioane de...

Eminem: Prima persoana care a depasit pragul de 60 de milioane de fani pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rapper-ul Eminem este prima persoana care a depasit pragul de 60 de milioane de fani pe Facebook, avand, pana in prezent, 60.104.850 de like-uri la pagina sa din reteaua de socializare.

Cea de-a doua cea mai populara persoana pe Facebook este Rihanna, cu care Eminem a colaborat la piesa „Love The Way You Lie”. Cantareata se bucura pana in prezent de 59.387.643 de like-uri, potrivit contactmusic.com.

Eminem ramane totusi pe locul al patrulea in topul vedetelor cu cele mai multe vizualizari pe YouTube, ajungand la doua miliarde de vizualizari anul acesta, dupa Justin Bieber, Rihanna si Lady Gaga.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, sapte albume, care s-au vandut in 86,5 milioane de exemplare in toata lumea. Dupa ce si-a facut debutul in actorie, in 2002, cu rolul din „8 Mile”, pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al sau, intitulat „Recovery”, a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite in anul 2010.