eMag, cel mai mare retailer online din Romania, care opereaza magazinul online eMag.ro si showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova, recruteaza in aceasta perioada de la operatori call center, tehnicieni si designeri web, la senior PHP developer.

eMag recruteaza in aceasta perioada 6 candidati pentru postul de operator call center in Bucuresti. Candidatul ideal pentru acest post trebuie sa fi absolvit o facultate, sa aiba cunostinte avansate de limba engleza si sa stie sa opereze in Word, Excel si Outlook. Sunt avantajati la angajare candidatii care au si minimum 6 luni experienta intr-un post similar. Pana pe 23 noiembrie puteti aplica pentru acest post la eMag. Amanunte despre cum va puteti angaja la eMag.ro pe acest post gasiti aici.

eMag mai cauta in aceasta perioada si 8 candidati pentru postul de frigotehnist care sa performeze in unul din urmatoarele orase: Brasov, Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Constanta, Craiova. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 3 ani experienta in domeniul service-ului si mentenantei pentru aparatura de refrigerare, precum si in zona reparatiilor de masini de spalat, are carnet de conducere categoria B, e rezistent la stres, si, preferabil, a absolvit studii superioare in domeniul electrotehnic. Si in acest caz, termenul-limita pentru primirea CV-urilor pentru acest post este 23 noiembrie.

eMag recruteaza in aceasta perioada si 2 candidati pentru postul de tehnician probe showroom in Bucuresti (in zona Crangasi). Recrutorii cauta candidati care au absolvit o facultate, au cunostinte de limba engleza, stiu sa opereze in Office macar la nivel mediu si care sunt rezistenti la stres. Pana pe 17 noiembrie puteti aplica pentru acest post.

Daca vreti sa lucrati la eMag pe postul de web designer junior, trebuie sa stiti ca angajatorii cauta 2 candidati pentru aceasta pozitie care sa performeze in Bucuresti si care sa intruneasca urmatoarele criterii de eligibilitate: sa aiba cunostinte avansate de Adobe Photoshop si Adobe Flash, sa mai aiba cunostinte de baza de Adobe Illustrator si sa poata lucra in echipa. 3 noiembrie este ultima zi in care puteti trimite aplicatia pentru acest post.

eMag mai cauta in aceasta perioada candidatul potrivit pentru postul de key account manager care sa lucreze in Bucuresti. Daca ai absolvit o specializare economica, ai minimum 2 ani experienta in vanzarea de solutii IT si ai cunostinte avansate de limba engleza, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru acest post. Pana pe 11 noiembrie poti trimite candidatura pentru acest post.

eMag recruteaza candidatul ideal si pentru postul de senior PHP developer in Bucuresti. Candidatul ideal pentru acest trebuie sa raspunda urmatoarelor exigente impuse de angajator pentru acest post: sa aiba cunostinte avansate de PHP, sa aiba experienta in programare OOP, experienta in dezvoltarea de aplicatii web cu arhitectura MVC, experienta in dezvoltarea si extinderea unui iframework MVC, preferabil si experienta in cat mai multe framework-uri web PHP (Zend Framework, CakePHP, Symfony sau altele), precum si experienta in utilizarea unui sistem de aplicatii backend de tip CRM&ERP. Nu in ultimul rand, sunt avantajati la angajare candidatii care au si cunostinte avansate de design patterns. Pana pe 10 noiembrie puteti trimite candidatura pentru acest post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.