Acasă Stirile zilei Elixirul secret al tineretii lui Ceausescu! Dicatorul folosea flacara violet a celebrului...

Elixirul secret al tineretii lui Ceausescu! Dicatorul folosea flacara violet a celebrului Nikola Tesla

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Alexoae, un kinetoterapeut din Severin, detine un dispozitiv cunoscut ca „Flacara Violet“, vechi de peste 100 de ani, perfect functionabil, inventat de Nikola Tesla, care a apartinut unuia dintre terapeutii familiei Ceausescu.

Kinetoterapeutul Dan Alexoae l-a cumparat in urma cu sapte ani de la un anticar din Bucuresti.

„In 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeutii familiei Ceausescu, care efectua masaj terapeutic, dar si masaj cu lumina cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nikola Tesla. Atunci am inceput sa inteleg mai multe despre aceste fenomene si mi s-a trezit interesul pentru aceste terapii neconventionale”, povesteste Dan Alexoae.

Despre terapeutul familiei Ceausescu, Dan Alexoae stie ca a absolvit cinci ani de medicina, insa din cauza originii „nesanatoase” nu a reusit sa termine facultatea: „El a facut cinci ani de medicina pentru ca a fost dat afara de comunisti intrucat parintii lui aveau niste magazine in Bucuresti si era considerat un mic chiabur. Elena Ceausescu i-a propus sa-i dea diploma de doctor, insa el a refuzat-o cu delicatete si i-a spus ca ceea ce stie face bine si nu mai are nevoie de nicio o alta diploma.

Batranul era foarte discret in ceea ce priveste informatiile legate de familia prezidentiala. Mi-a spus totusi ca familia Ceausescu folosea foarte multe leacuri populare, imi povestea ca Elena Ceausescu avea obiceiul sa se traga pentru dureri de spate cu untura de urs si de multe ori mirosea, mai ales daca era cald.

Aveau o viata romaneasca, le placeau mancarurile traditionale, ea ii spunea de foarte multe ori ca ii placea sa faca coliva”.

Efetele flacarii violet

Tesla afirma ca, odata cu inaintarea in varsta, oamenii devin sedentari si ca urmare, circulatia sangelui incetineste. Consecinta cea mai importanta este o acumulare din ce in ce mai mare a deseurilor metabolice stagnante depozitate in tesuturi. Organele incep sa functioneze tot mai greu si asa apar bolile cronice.

“Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray insemna o ardere rapida a cestor deseuri urmata de usurarea tesuturilor si de revenirea la starea de tinerete a organismului. Oxigenul ajuns in sange prin intermediul capilarelor, curata de pilda, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, explica kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae.

Lumina emisa de Violet Ray trezeste celulele la viata, ele incepand sa vibreze la un nivel superior si absorbind mult mai eficent nutrientii din sange. Acestui procedeu Nikola Tesla i-a dat numele de “masaj celular cu lumina”, mai spune Dan Alexoae.

Nikola Tesla, un aroman nascut in Lika – Croatia, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX, a fost fascinat inca de cand avea 5 ani de puterile misterioase si magice ale apei, ale cristalelor si a luminii, in special a fulgerului, un copil ce avea, inca de pe-atunci, o putere de memorare si de vizualizare greu de explicat. In 1884 el a emigrat in America unde a ramas cea mai mare parte a vietii lui.

Sursa: Adevarul

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos