Cap Limpede

Sanatate

Elixirul de Silezia te vindeca de 15 boli grave! Vezi modul de preparare al acestui preparat medicinal!

Elixirul de Silezia, un preparat medicinal din anumite soiuri de ceai, gandit dupa o reteta veche din secolul al XIX-lea, originara din Silezia-Polonia poate vindeca o sumedenie de boli grave.

Acest elixir este un amestec din mai multe plante macerate in alcool, eficient in tratarea mai multor afectiuni, dar foarte indicat de a fi folosit si pentru prevenirea imbolnavirilor. Alaturi de bitterul suedez, elixirul de Silezia este un preparat naturist extrem de eficient, avand o paleta larga de actiune.

Reteta Elixirului de Silezia:

3 grame angelica (radacini) (Angelica archangelica)
2 grame galbenele (flori, frunze) (Calendula officinalis)
2 grame limba mielului (Borago officinalis)
6 grame menta (Mentha piperita)
2 grame mesteacan (frunze) (Betula pendula)
2 grame mierea ursului (Pulmonaria officinalis)
2 grame nalba mare (flori, frunze) (Althea officinalis)
4 grame obligeana-radacini (Acorus calamus)
2 grame podbal (flori,frunze) (Tussilago farfara)
3 grame roinita (Melissa officinalis)
6 grame traista ciobanului (Capsela bursa pastoris)
4 grame tintaura (Centaurium umbellatum)

Plantele trebuie culese din zone nepoluate. Se amesteca aceste plante uscate, se pun intr-o sticla de 500 ml si se toarna alcool rafinat 40 de grade. Se lasa 8 zile. In acest timp sticla se scutura zilnic pentru a favoriza amestecul. Se pot adauga putin zahar sau miere de albine.

Vezi pe pagina urmatoare ce boli poate vindeca >>>

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77842").on("click", function(){ $(".com-click-id-77842").show(); $(".disqus-thread-77842").show(); $(".com-but-77842").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});