Acasă Politic Elena Udrea se preda. CEL MAI PROBABIL nu mai vrea in fruntea...

Elena Udrea se preda. CEL MAI PROBABIL nu mai vrea in fruntea PMP

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat luni ca, ”cel mai probabil”, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

Intrebata daca va mai candida la congresul partidului pentru functia de presedinte, Udrea a raspuns: ”Cel mai probabil nu mai candidez la functia de presedinte al partidului”.

Intrebata care a fost motivatia pentru care nu va mai candida la functia de presedinte, Udrea a raspuns: „Nu am spus ca nu mai candidez, am spus ca cel mai probabil «nu». Astazi am luat decizia sa mutam congresul, sa vedem pana atunci”.

Ea a sustinut ca, indiferent din cine va fi formata noua conducere a PMP, noii lideri trebuie sa vina cu o viziune „care sa contina strategia de partid de opozitie”.

„E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se inscrie in competite, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formata, ea sa vina cu o viziune care sa contina o strategie de partid de opozitie, suntem singurul partid de opozitie la o guvernare PSD-PNL. Constatam ca astazi toata lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta si PNL prin domnul Iohannis”, a adaugat Udrea.

Data initiala a congresului PMP era 21 martie.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos