Acasă Politic Ea l-a turnat pe primarul Nichita din Iasi la DNA! Vezi cati...

Ea l-a turnat pe primarul Nichita din Iasi la DNA! Vezi cati ani are si cu ce se ocupa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul din Iasi Gheorghe Nichita a ajuns in atentia DNA dintr-o poveste cu iz de gelozie. Surse judiciare sustin ca Adina Samson, sefa unui serviciu, din Primaria Iasi avea o relatie cu edilul de cativa ani, in timp ce acesta era casatorit. Din gelozie Nichita ar fi pus politistii locali sa o urmareasca iar femeia i-a raspuns printr-un denunt.

Potrivit unor surse judiciare, Adina Samson, in varsta de 33 de ani, sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei iesene, l-ar fi denuntat pe edilul Gheorghe Nichita la DNA, dupa ce ar fi constatat ca este in permanenta urmarita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De altfel, potrivit unor angajati ai Primariei, Gheorghe Nichita si Adina Samson aveau o relatie amoroasa de cativa ani, biroul unde lucreaza femeia fiind alaturat celui al primarului, insa, intrucat avea banuieli ca Adina Samson il inseala, Nichita i-ar fi facut cadou acesteia un telefon mobil pe care i-a instalat un program informatic, cu scopul de a o supraveghea.

Aceleasi surse spun ca politistii locali o urmareau pe Adina Samson, pentru a-i raporta primarului cu cine se intalneste femeia si unde se afla aceasta.

Totodata, primarul Iasiului, prin aplicatiile instalate pe telefonul mobil al femeii, avea acces la continutul e-mail-urilor si mesajelor SMS trimise sau primite de catre Adina Samson, mai spun sursele mentionate.

Primarul Gheorghe Nichita a divortat anul trecut, fosta sa sotie fiind profesoara la un liceu din Iasi.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este suspectat de abuz in serviciu, fiind acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale, institutie subordonata Primariei, sa supravegheze anumite persoane, iar directorul Politiei Locale il tinea la curent cu toate detaliile legate de persoanele urmarite.

Joi dupa-amiaza, primarul Gheorghe Nichita a fost ridicat de procurorii anticoruptie de la vila sa din Copou si adus la Bucuresti pentru audieri. Dupa mai mult de sapte ore de audieri, el a fost retinut, fiind suspectat de abuz in serviciu si urmand a fi prezentat, vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare.

 

In cursul lunii martie 2015, spun anchetatorii, Stefan Avirvarei a dat ajutor unei persoane necunoscute din cadrul Primariei municipiului Iasi, pentru ca aceasta, la instigarea primarului, sa faca transferuri bancare in valoare de 2.000 de lei in contul unui angajat al unei institutii publice, aflata in subordinea edilului. Suma de bani reprezenta cheltuielile facute de angajatul respectiv in timpul activitatilor de supraveghere.

Nichita Gheorghe era tinut la curent cu activitatile de supraveghere, in timp real, continuau si atunci cand acesta era plecat din localitate, potrivit DNA.

In cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activitatilor zilnice ale persoanei supravegheate, Avirvarei, determinat de Nichita, a achizitionat un program informatic conceput in scopul de a asigura accesul fara drept la un sistem informatic si a detinut aceasta aplicatie pe care a pus-o ulterior la dispozitia acestuia din urma, in acelasi scop. Aceasta aplicatie de tip “spy”, a fost instalata din dispozitia lui Nichita pe un telefon mobil ce a fost facut cadou ulterior persoanei supravegheate.

In cursul aceleiasi luni, primarul municipiului Iasi l-a determinat pe Avirvarei sa acceseze fara drept sistemul informatic apartinand persoanei supravegheate, in scopul de a obtine date informatice referitoare la locatia GPS, fotografii, videoclipuri, e-mail-uri, mesaje tip SMS, transmisii de date realizate prin aplicatii Skype, WhatsApp.

Gheorghe Nichita este primar al Iasiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind si lider al organizatiei judetene a partidului, dar si vicepresedinte la nivel national.

 

Sursa: mediafax

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos