Cap Limpede

World

E blocat in corpul unui copil! La 23 de ani arata ca un copil de 13 ani!

Are 23 de ani de ani, dar arata ca un copil de 13 ani. Tomislav Jurcec este un caz extrem de rar: nu ii functioneaza normal glanda pituitara.

Tomislav Jurcec, 23 de ani, din Zagreb, Croatia, „a ramas blocat in corpul unui baiat de 13 ani”, dupa cum spune chiar el. Mai exact, acestuia nu-i functioneaza normal glanda pituitara, care controleaza cresterea si varsta, scriu cei de la Daily Mail.

Desigur, toata aceasta problema de sanatate ii aduce foarte multe dezavantaje. „E foarte neplacut sa fii ca mine. Merg sa iau tigari sau alcool si vanzatorii nu ma cred ca sunt major. Trebuie de fiecare data sa arat actul de identitate. Cand ma duc cu prietenii la un local, lucrurile sunt si mai complicate. Chelnerii se uita urat cand ma vad ca beau bauturi alcoolice si fumez”, spune Tomislav Jurcec, conform A1.

Boala, sustine el, i-a schimbat viata. Mai exact, chipul sau de adolescent si statura mai mica l-au ajutat sa obtina un rol in celebrul serial de la HBO, „Game of Thrones”.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95213").on("click", function(){ $(".com-click-id-95213").show(); $(".disqus-thread-95213").show(); $(".com-but-95213").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});