Acasă Sanatate Durerea care poate cauza pierderea vietii, mai ales cand vine vorba de...

Durerea care poate cauza pierderea vietii, mai ales cand vine vorba de urmatoarele parti ale corpului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Durerea este modalitatea corpului de a transmite semnale ca ceva nu este in regula, desi nu vrem sa recunoastem si incercam sa ne autoconvingem ca totul este in ordine.

Durerea unei parti a corpului indica, adeseori ca, ceva nu este in regula cu ea, fara ca noi sa avem idee de ce se intampla. Uneori, durerea poate fi nesemnificativa, insa nu inseamna ca trebuie ignorata. Orice durere care dureaza mai mult de o saptamana, trebuie investigata.

Ignorarea ei poate cauza pierderea vietii, mai ales cand vine vorba de urmatoarele parti ale corpului:
dureri_opt

1. Inima – Cei care au probleme cu inima, experimenteaza adeseori dureri la nivelul pieptului, in timp ce altii se confrunta cu dureri la nivelul mainii drepte si partea superioara a spatelui. Durerea poate fi resimtita si in partea stanga a corpului, deoarece problemele cardiace sunt in stransa legatura cu parti ale corpului care emit impulsuri, cum ar fi arcul reflex spinal.

2. Plamani si diafragma – Problemele de plamani se pot manifesta prin dureri la nivelul gatului si umerilor.

3. Stomac si pancreas – Durerea abdominala, mai ales din zona stomacului si a pancreasului este mereu semnul unei probleme a unuia dintre cele doua organe. Aproximativ 50% dintre persoanele care sufera de pancreatita cronica, prezinta dureri severe de spate.

4. Ficat si vezica biliara – Daca ceva este in neregula cu ficatul sau cu vezica biliara, atunci primul semn al acestei afectiuni este durerea manifestata la nivelul gatului si umerilor, mai ales daca durerea se resimte pe partea dreapta. De asemenea, durerea se poate manifesta si in partea inferioara a umerilor si in spatele diafragmei.

5. Intestinul subtire – Daca exista o problema prezenta la nivelul intestinelor subtiri, atunci vei resimti dureri in jurul buricului. Daca simti durere in aceasta zona a corpului, este important sa mergi la medic si sa ii dai informatiile necesare despre zona de manifestare a durerii.

6. Intestinul gros si cecum – Problemele legate de cecum se manifesta in partea dreapta a stomacului. Durerea de la nivelul abdomenului poate indica o problema a colonului sau a rectului. Aceata este, potential, o problema serioasa, fiind necesar un consult medical.

7. Rinichi – Problemele de la nivelul rinichilor sunt dificil de diagnosticat deoarece durerile se resimt in partea inferioara a spatelui, a abdomenului, a pelvisului si a coapselor.

8. Vezica – Durerea cauzata de problemele biliare se manifesta la nivelul inferior al pelvisului.

9. Ovare – inflamarea ovarelor poate cauza dureri abdominale frontale, pe ambele parti. In cazul chisturilor, durerea se manifesta ca un junghi in partea unde se regasesc.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos