Acasă Stirile zilei Durere fara margini pentru compozitorul Marius Teicu! Fiica lui a murit dupa...

Durere fara margini pentru compozitorul Marius Teicu! Fiica lui a murit dupa o grea suferinta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiica lui Marius Teicu a murit dupa o grea suferinta. Patricia a trecut prin luni de cosmar anul trecut, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala grava de sange. Cu ajutorul medicilor, dar si al celor care au donat sange pentru tanara in varsta de 41 de ani, Patricia a crezut ca a trecut cu bine de aceasta incercare. Din pacate insa, miercuri, fiica lui Marius Teicu a murit.

Patricia Teicu, fiica lui Marius Teicu a murit miercuri dimineata. Fata compozitorului s-a stins din viata dupa o lunga lupta cu cancerul, pe care credea ca a reusit sa il invinga in urma cu doar cateva luni.

Aproape un an s-a luptat Patricia Teicu pentru insanatosire, iar pana la urma miracolul aparuse in viata fetei. Cu ajutorul medicilor si a celor care au donat sange pentru ea, a reusit aparent sa invinga leucemia.

„Am renascut. Ma rog in fiecare dimineata pentru cei care au donat sange si m-au ajutat.(…) Medicii au zis prima data ca am tuberculoza, iar apoi leucemie. Am facut chimioterapie un an intreg. Dumnezeu mi-a dat doi copii ca sa-i fac mari, asa ca am luptat sa ma fac sanatoasa”, spunea Patricia Teicu, pentru cei de la Cancan.ro.

Desi s-a tinut tare de dragul fiicei sale, Marius Teicu a suferit teribil si s-a rugat ca singurul sau copil sa invinga teribila boala.

„Sunt sensibil si orice chestie care se intampla in familie, daca era cineva bolnav, nu mai puteam sa fac nimic. intotdeauna familia a fost pe locul 1, e singurul copil… tata de fata, ma inteleg extraordinar, intotdeauna m-am inteles extraordinar, foarte bine cu ea”, spunea Marius Teicu.

Patricia Teicu a fost casatorita cu actorul Dan Radulescu cu care are doi copii, de 7 si 10 ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos