Acasă Stirile zilei Dupa o iarna calda, o primavara rece! Vezi cum va fi vremea...

Dupa o iarna calda, o primavara rece! Vezi cum va fi vremea in orasul tau

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vremea se raceste, din nou, din aceasta noapte, si revin ploile in Muntenia, Oltenia, Dobrogea si in sudul Moldovei. In aceste regiuni, temperaturile vor fi chiar si cu 10 grade mai scazute decat normalul perioadei – spune meteorologul Oana Catrina, de la Administratia Nationala de Meteorologie.

De maine, racire accentuata in regiunile din jumatatea sudica a tarii. Temperaturile nu vor mai trece de 13, poate 14 grade in orele amiezii. Si in aceste regiuni asteptam ploi, ce, pentru intervale scurte de timp, vor fi mai intense, cumulandu-se cantitati de apa mai insemnate. Totodata, si vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice, estice si in zona montana, iar pe crestele inalte ale Carpatilor Meridionali asteptam precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, vor fi precipitatii, dar nu insemnate cantitativ, iar regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatura apropiate de cele ce, in mod normal, ar trebui sa se inregistreze in aceasta perioada a anului.
Realizator: In sudul tarii, temperaturile vor incepe sa creasca din nou abia joi. Tot de atunci se mai reduc si precipitatiile.

 

sursa: RADOR

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos