Acasă World Dupa ce a evadat din Berlin, Hitler ar fi avut o iubita...

Dupa ce a evadat din Berlin, Hitler ar fi avut o iubita de culoare in Brazilia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adolf Hitler nu a murit cand scriu manualele de istorie sustine scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias, care spune ca dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial acesta s-a mutat in America de Sud unde a decedat abia în 1985, la varsta de 95 de ani.

Dictatorul nazist ar fi trait intr-un orasel brazilian situat la granita cu Bolivia, potrivit scriitoarei, informeaza dailymail.co.uk.

Hitler si-ar fi facut si o iubita de culoare in Brazilia, pe numele ei Cutinga, pentru a fi mai greu de descoperit, sustine Simoni Renee Guerreiro Dias.

Scriitoarea a publicat si o poza in cartea ei „Hitler in Brazilia – Viata si moartea lui”, in care dictatorul nazist ar aparea alaturi de iubita sa de culoare.

hitler brasil

Autoarea mai sustine ca Hitler ar fi trait sub numele Adolf Leipzig in oraselul Nossa Senhora do Livramento. Ea pretinde ca localnicii l-ar fi cunoscut pe Adolf Leipzig drept „Batranul German”.

Simoni vrea sa faca teste ADN pentru a-si certifica teoria, primind permisiunea de a dezgropa ramasitele lui Leipzig din Nossa Senhora do Livramento.

Academicienii brazilieni neaga teoria lui Simoni, potrivit careia Hitler ar fi trait si murit in Brazilia.

„Nu e nimic nou ca unii oameni care se pretind istorici sa vina cu teorii potrivit carora Hitler ar fi trait in America de Sud si ar fi murit in una din tarile din regiune”, a declarat profesorul de istorie Candido Moreira Rodrigues, de la Universitatea Federala Mato Grosso.

Zeci de mii de nazisti au evadat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, printre ei aflandu-se si Adolf Eichmann si „doctorul mortii”, Josef Mengele.

Teoriile privind un alt sfarsit al lui Hitler decat cel cunoscut au aparut din pricina faptului ca nu exista nicio dovada certa a mortii lui in 1945.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos