Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si fostul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu, sunt inculpati pentru o tranzactie imobiliara, fapta achitata de doua instante pana acum.

In 2 noiembrie 2011, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, Bogdan dragomir, fostul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu, si un fost angajat al LPF au fost achitati, de catre Curtea de Apel Bucuresti, in procesul privind o tranzactie imobiliara a LPF.

Concret, Curtea de Apel a mentinut decizia Tribunalului Bucuresti din februarie 2011, instanta respingand apelul Directiei Nationale Anticoruptie. Decizia a fost contestata de procurorii anticoruptie la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care va hotari definitiv in acest caz.

In 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru luare de mita. Totodata, George-Gino Iorgulescu, fost presedinte al lui FC National si fost membru in Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost deferit justitiei pentru dare de mita, spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

Totodata, procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata si pe Florin Bogdan Badita, fost angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal ca sofer personal al lui Dumitru Dragomir, care de la data de 1 februarie 2004 este administrator al SC „Bodu” SRL Bucuresti, pentru complicitate la luare de mita, spalare de bani, participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual si uz de fals.

Alaturi de acestia, in acelasi dosar a fost judecat si fiul presedintelui LPF, Bogdan Dragomir, pentru spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

Citeste mai multe despre acest subiect pe 24s.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.