Dan Diaconescu a anuntat, luni, dupa ce a iesit din sediul Ministerului Economiei, ca nu a fost semnat contractul pentru privatizarea Oltchim, spunand ca acesta contine zeci de greseli.

„As fi vrut sa semnez, dar guvernul a facut inca o surpriza neplacuta poporului. Guvernantii au spus ca vor lucra sambata si duminica, dar doar colegii mei avocati au lucrat in weekend”, a declarat Dan Diaconescu.

„Astazi nu am ce sa semnez, ca in afara de o stampila pe vechiul contract, nu exista nicio diferenta. Nu exista nici macar numele cumparatorului, numele meu. Lipsesc paragrafe, anexe, tot felul de certificate lipsa, nu stim rezultatele controlului facut in ultimul weekend la Oltchim. Noi am cumparat vineri o unitate din care pana azi poate au disparut o multime de lucruri”, a mai spus Diaconescu.

„Intelegem ca au vrut sa privatizeze combinatul din 2001, fara succes. Noi i-a ajutat sa il privatizeze cu succes. I-am rugat pe colegii mei sa nu plece din cladire ministerul decat atunci cand putem semna acest contract”, a mai spus Diaconescu.

El a precizat ca este o batjocura de contract si o batjocura de propunere. „Un contract de dimensiunea asta se face pentru o garsoniera. Noi ne asteptam la cateva mii de pagini”, a mai spus acesta.

Diaconescu a precizat ca principala conditie pe care o pune este ca banii sa ajunga sub o forma sau alta in visteria combinatului Oltchim. El a mai spus ca dupa ce vor incheia tranzactia, toate actiunile pe care le va cumpara, le va vinde mai departe cetatenilor romani.

„Este la latitudinea guvernului cand vom semna contractul, nu vor sa dea salariile oamenilor, vor sa omoare acest combinat”, a spus Dan Diaconescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.