Acasă Life Monden Dovada ca Marilyn Monroe nu s-a sinucis

Dovada ca Marilyn Monroe nu s-a sinucis

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetarile privind moartea divei continua si azi, iar un specialist in psihologie medico-legala sustine ca exista dovada care arata faptul ca Marilyn Monroe nu a avut de gand sa se sinucida.

O dovada scoasa acum la licitatie. Este vorba de un cec, de 228 de dolari, cu care Monroe a cumparat o piesa de mobilier si pe care l-a semnat chiar cu o zi inainte de a isi afla sfarsitul.

Doctorul S. David Bernstein, psiholog medico-legal care a studiat la Harvard, spune ca un astfel de gest nu putea fi facut de cineva care isi pregateste sinuciderea sau cel putin e macinat de astfel de ganduri.

Bernstein sustine ca unii sinucigasi mai obisnuiesc sa se arunce intr-o sedinta costisitoare de shopping, cumparand multe lucruri, la gramada – inainte de a-si lua viata. Dar faptul ca Marilyn a cumparat cu precizie un singur obiect, pentru uz personal – si anume un dulap cu mai multe sertare pentru haine – care nici nu era foarte scump, indica faptul ca avea planuri de viitor.

Cecul cu care a cumparat dulapul, pe data de 4 august 1962, face parte dintr-o colectie de 15 obiecte, scoase la licitatie de casa Heritage Auctions, pentru a comemora 50 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Marilyn.