Acasă Stirile zilei Doua noi sectiuni din Marele Zid Chinezesc vor fi deschise pentru public

Doua noi sectiuni din Marele Zid Chinezesc vor fi deschise pentru public

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Turistii care merg sa viziteze Marele Zid Chinezesc vor avea acces la doua noi sectiuni. Oficialii de la Beijing au luat decizia de a le deschide si pe acestea pentru public pentru a face fata numarului mare de oameni atrasi de cel mai cunoscut obicetiv turistic din China.

Potrivit Huffington Post, sectiunile Huanghuacheng si Hefangkou sunt cele care urmeaza sa fie deschise publicului. Inca nu a fost anuntata data de la care turistilor le va fi permis accesul in aceste zone ale Marelui Zid Chinezesc.

La sfarsitul saptamanii si in timpul sarbatorilor, cele patru sectiuni ale zidului ce pot fi vizitate sunt deseori prea aglomerate, dar prin noua masura se va evita acest lucru, iar turistii se vor putea bucura de mai mult confort.

Autoritatile chineze vor organiza si o baza de date despre Marele Zid Chinezesc ce va fi pusa la dispozitia publicului. Lungimea Marelui Zid Chinezesc a fost masurata oficial pe o perioada de cinci ani. Astfel, s-a constatat ca principala atractie turistica din China are o lungime de 21,196,18 kilometri, nu 8.850 kilometri, asa cum se credea initial.