Acasă Stirile zilei Stiinta Documentarul tulburator ce face dovada unei continuitati de 7.500 de ani! Miturile...

Documentarul tulburator ce face dovada unei continuitati de 7.500 de ani! Miturile poporului roman stau si ele la baza acestei teorii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acest documentar face dovada unei continuitati de 7.500 de ani, la baza stand traditiile si miturile poporului roman.

Fara indoiala ca niciun popor din Europa nu poate vorbi astazi despre o puritate genetica. In decursul miilor de ani, populatii venite din toate colturile lumii s-au amestecat si au format ceea ce astazi cunoastem a fi popoarele Europei. Asta nu inseamna ca popoarele stravechi de acum 6-7-8.000 de ani au disparut cu desavarsire.

Desigur, marii manipulatori sau cei incapabili sa vada dincolo de dogma oficiala, impusa de interese straine interesului national, vor clama cu impertinenta ca pana si geto-dacii au disparut de pe aceste pamanturi, ce sa mai vorbim despre Cucutenieni sau despre oamenii culturii Turdas Vinca.

Ca lucrurile nu stau asa ne-o dovedesc simbolurile, traditiile si miturile prezente la poporul roman, elemente care ne arata ca popoarele stravechi nu au disparut, ci au continut sa existe pe aceste pamanturi, sub alte nume, in alte date culturale si sociale decat atunci, dar pastrand cu sfintenie in traditia lor elemente stravechi.

Ca o confirmare a acestui lucru, un cercetator de la Observatorul Astronomic din Suceava, domnul  prof. Dimitrie Olenici, a facut o descoperire uimitoare: pe sute de case din Bucovina se pot vedea si astazi simboluri solare identice cu simbolurile de pe tablitele de la Tartaria, vechi de 7.500 de ani. Descoperirea este cu atat mai importanta cu cat unul dintre simbolurile de pe casele traditionale din Bucovina este foarte complex si nu poate fi pus pe seama unei coincidente…

Desigur, proprietarii caselor respective nu ii mai inteleg sensul. Din discutiile pe care le-am avut personal cu bucovinenii, reiese ca pentru ei este un simbol traditional, pastrat din vremuri stravechi, si ca il pun ca element decorativ pe casele lor, pentru ca ASA E TRADITIA DIN BATRANI…

Fara indoiala ca aici, in Bucovina, avem o comoara. O comoara care vorebeste despre o continuitate de 7.500 de ani, lucru exceptional si singular in Europa, un patrimoniu cultural care ar trebui protejat si aparat cu sfintenie de statul roman.

Ganditi-va: sute de case traditionale poarta pe ele dovada ca aici inca intalnim gena unor stramosi de acum 7-8 milenii. Stramosi sedentari  ai caror urmasi au dus mai departe, peste milenii, semne ale credintelor si traditiilor stravechi. Acest lucru este atat de important incat, in mod firesc, armate de etnologi si istorici, din Romania si din afara granitelor, ar trebui sa bata potecile Bucovinei pentru studiu si documentare…

Va invit, asadar, sa vizionati 6 minute tulburatoare despre dovezi ale unei continuitati de 7.500 de ani.

Sursa: adevaruldespredaci.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos