DOCUMENTARUL “Izvorul tineretii” care prezinta viata dintr-un sat din Romania! VIDEO | Cap Limpede

DOCUMENTARUL “Izvorul tineretii” care prezinta viata dintr-un sat din Romania! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Documentarul “Izvorul tineretii/ Stream of love”, realizat de Ágnes Sós prezinta viata dintr-un sat transilvanean.

Filmat intr-un sat din Romania, documentarul “Izvorul tineretii/ Stream of love” (Ungaria, 2013) exploreaza relatiile intime dintre un octogenar si femeile din satul lui. Pe masura ce viziteaza fiecare femeie, ies la suprafata adanci secrete dramatice. Totul este insotit de umor si farmec.

Documentarul va fi difuzat, in premiera, la HBO, pe 14 august, de la ora 20.00.

Iubirea si dorinta umplu mintile satenilor dintr-un sat maghiar din Transilvania, Romania, chiar daca acestia se afla la varsta a treia. Timpul s-a oprit aici si, chiar daca cei mai multi sateni sunt in varsta, au suflete tinere. De exemplu, Feri este un romantic incurabil. Desi a trecut bine de 80 de ani, le face in continuare avansuri celor 25 de vaduve din sat – desi sustine ca doar doua sau trei dintre ele merita efortul. Si femeile vorbesc deschis atunci cand isi impartasesc cele mai intime ganduri si vise in fata camerei. Povestile lor tragi-comice demonstreaza ca vechiul joc al iubirii inca se joaca in acest sat indepartat, inconjurat de aura trecutului.

Loading...

Vezi VIDEO PE: video.caplimpede.ro

    

DOCUMENTARUL “Izvorul tineretii” care prezinta viata dintr-un sat din Romania! VIDEO was last modified: iulie 19th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close