Acasă Stirile zilei Justitia DNA face PERCHEZITII la CNADNR si la Directii de Drumuri si Poduri,...

DNA face PERCHEZITII la CNADNR si la Directii de Drumuri si Poduri, intr-un dosar de coruptie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Procurorii DNA fac perchezitii in Bucuresti si in alte sase judete, la sediul CNADNR si la Directii de Drumuri si Poduri, intr-un dosar de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa transmis vineri agentiei MEDIAFAX, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada  2008-2014”.

Anchetatorii fac perchezitii la 30 de adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Suceava, Iasi, Cluj, Dolj si Brasov, din care sase sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutiile publice unde au loc perchezitii sunt Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directiile de Drumuri si Poduri din mai multe judete.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos