DNA a batut de dimineata si in usa lui Radu Mazare

Raw Life and Style

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza marti dimineata perchezitii la Primaria Constanta, dar si la domiciliul primarului Radu Mazare, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleasi surse au precizat ca este vorba despre un nou dosar in care este vizat Radu Mazare, suspectat de fapte de coruptie, dar si alti angajati ai primariei.

Radu Mazare, spunea, in 24 martie, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras, procurorii solicitand primariei mai multe documente legate de aceasta investitie, in valoare totala de sapte milioane euro.

Click pe aceeasi tema:  Daniel Morar: Am decis sa ma RETRAG din functia de prim-ajunct al procurorului general!

Primaria Constanta a finalizat in vara anului trecut acest proiect de locuinte sociale, iar la inaugurarea ultimelor blocuri a fost prezent si premierul Victor Ponta.

Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinte – 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu doua camere si 171 de apartamente cu trei camere. In cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane.

Primarul Constantei este cercetat de DNA in trei dosare legate de retrocedari de terenuri, iar in 2008 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de alte persoane, tot intr-un dosar legat de retrocedari, acesta judecandu-se la Curtea de Apel Bucuresti.

Click pe aceeasi tema:  DESCOPERIRE in judetul Covasna: Fragmente de craniu si colti ai unui animal preistoric!
spre