DNA a batut de dimineata si in usa lui Radu Mazare – Cap Limpede

DNA a batut de dimineata si in usa lui Radu Mazare

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza marti dimineata perchezitii la Primaria Constanta, dar si la domiciliul primarului Radu Mazare, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleasi surse au precizat ca este vorba despre un nou dosar in care este vizat Radu Mazare, suspectat de fapte de coruptie, dar si alti angajati ai primariei.

Radu Mazare, spunea, in 24 martie, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras, procurorii solicitand primariei mai multe documente legate de aceasta investitie, in valoare totala de sapte milioane euro.

Primaria Constanta a finalizat in vara anului trecut acest proiect de locuinte sociale, iar la inaugurarea ultimelor blocuri a fost prezent si premierul Victor Ponta.

Loading...

Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinte – 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu doua camere si 171 de apartamente cu trei camere. In cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane.

Primarul Constantei este cercetat de DNA in trei dosare legate de retrocedari de terenuri, iar in 2008 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de alte persoane, tot intr-un dosar legat de retrocedari, acesta judecandu-se la Curtea de Apel Bucuresti.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close