Acasă Stirile zilei Justitia DNA a ajuns la CONSTANTA. Nicusor Constantinescu a fost retinut de procurori

DNA a ajuns la CONSTANTA. Nicusor Constantinescu a fost retinut de procurori

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii anticoruptie si urmeaza sa fie dus in arest. DNA a dispus aceasta masura preventiva in urma audierii lui Constantinescu.

Presedintele CJ Constanta va fi prezentat, joi, Tribunalului Capitalei, cu propunerea de arestare preventiva. Dupa audieri si emiterea ordonatei de retinere, Nicusor Constantinescu a fost scos din sediul central al DNA si urcat in duba care il va aduce in arest.

Inainte sa fie urcat in duba, el a declarat: „Am fost retinut in urma unor acuzatii ale unui escroc – Turbatu Marian, care a inselat Consiliul Judetean Constanta si mi-a facut plangere”.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost adus, miercuri, la sediul central al DNA, el declarand ca se teme ca va fi arestat.

„Nu stiu pentru ce am fost adus, mi se va aduce la cunostinta”, a spus Constantinescu, la intrarea in sediul DNA.

Intrebat daca se teme ca va fi arestat, presedintele CJ Constanta a spus: „Normal ca mi-e frica”.

Presedintele CJ Constanta a mai fost intrebat de jurnalisti daca ar putea suporta regimul de detentie, acesta spunand: „Eu suport orice”.

Nicusor Constantinescu a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa si la sediile Consiliului Judetean si Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, intr-un dosar privind fapte de coruptie.