Acasă Stirile zilei Divortul anului in Romania. Incepe lupta pentru impartirea celei mai mari averi...

Divortul anului in Romania. Incepe lupta pentru impartirea celei mai mari averi din tara

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ioan Niculae, cel mai bogat roman, care potrivit topului Forbes detine o avere de 1,2 milioane de dolari, a divortat astazi de Domnita Niculae. Divortul a fost pronuntat de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Desi magistratii au refuzat cererea fostei sotii la obligarea lui Ioan Niculae la plata a 10 milioane de euro, lupta pentru averea oligarhului roman este abia la inceput.

Judecatori „admite cererea principala. Admite in parte cererea reconventionala. Dispune desfacerea casatoriei incheiata intre parti din culpa comuna a sotilor. Respinge restul pretentiilor din cererea reconventionala ca neintemeiate”, se precizeaza in decizia luata de instanta.

Prin hotararea luata miercuri, magistratii au respins cererea Domnitei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri.

Totodata, s-a dispus ca fosta sotie a lui Ioan Niculae sa revina la numele purtat anterior incheierii casatoriei, acela de Radu, potrivit deciziei luate de Judecatoria Sectorului 1. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Cererea de divort a fost inaintata de omul de afaceri dupa aproximativ 31 de ani de casnicie.

Ioan Niculae este proprietarul grupului InterAgro, iar averea sa este estimata la circa 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes pe 2014.

Conform aceluiasi clasament, Niculae ocupa pozitia 1.372 in topul miliardarilor lumii pentru 2014 realizat de Forbes, dintr-un total de 1.645 de persoane cu avere mai mare de un miliard de dolari.

Ioan Niculae este si patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu – castigatoarea Cupei Romaniei 2014.