Acasă Stirile zilei Stiinta DIVINITATE sau MISTER? Sfanta CRUCE a aparut pe cerul Rusiei! VIDEO

DIVINITATE sau MISTER? Sfanta CRUCE a aparut pe cerul Rusiei! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un oras din Rusia a avut parte de un moment de divinitate sau mister spun unii. Sfanta Cruce si-a facut aparitia pe cerul senin, credinciosii fiind de parere ca Dumnezeu le-a trimis un semn de avertizare.

Un post de televiziune din Rusia a prezentat aparitia sfintei cruci precum un semn divin. Se specifica faptul ca nu este vorba de niciun trucaj, iar fenomenul pare de-a dreptul incredibil in conditiile in care crucea a putut fi zarita pe cer minute bune in sir pentru ca mai apoi sa dispara brusc.

Acest eveniment a provocat numeroase controverse in randul opiniei publice. In timp ce credinciosii sunt de parere ca prin aparitia acestei cruci Dumnezeu le-a transmis un mesaj clar, ceilalti au incercat sa gaseasca o explicatie naturala. Singura problema este ca de-a lungul timpului numeroase astfel de evenimente s-au produs in lumea intreaga, care au starnit valuri de stupefactie.

Unul dintre aceste evenimente s-a petrecut in timpul viziunii lui Constantin cel Mare in 346. Atunci, pe cerul senin, a aparut o cruce imensa, care se intindea de la Golgota si pana la Muntele Maslinilor. Credinciosii au inmarmurit de teama si au cazut in genunchi cerand miluirea lui Dumnezeu. Evenimentul este marcat in cele mai importante carti religioase si are o incarcatura puternica, in sensul ca este interpretat precum un semn divin.

Vezi VIDEO AICI!

Un alt semn divin, prin aparitia unei cruci luminoase, s-a produs in noapte dintre 27 si 28 septembrie 1925, la capela Sfantului Ioan Teologul. Atena. Peste 2000 de credinciosi s-au adunat pentru priveghiul dinaintea sarbatorii Inaltarii Sfintei Cruci si in miez de noapte o cruce bizantina, de dimensiuni considerabile a inceput sa lumineze cerul.

Reactia oamenilor a fost una de teama si uluire. Slujba s-a oprit brusc si toti cei prezenti au cazut in genunchi si au strigat „Kyrie Eleison!”, adica „Doamne Miluieste!

Sursa: efemeride.ro