Acasă World Discursul socant al unei militante siriene! Occidentul vrea doar sa fure doctorii...

Discursul socant al unei militante siriene! Occidentul vrea doar sa fure doctorii sirieni si cei mai buni studenti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O militanta siriana a reusit sa atraga atentia lumii prin acest discurs care atrage atentia asupra exodului de creiere si tineri din Siria, catalogati ca teroristi, inspre Occident dar si lejeritatea cu care occidentalii sunt dispusi sa-i primeasca. Site-ul francez ripostel.com, citat de activenews.ro,  reda textul integral al discursului rostit de sirianca in timpul manifestarii organizate de Miscarea Nationala Sarba ”Obraz”, duminica.

 

”Persoanele pe care le vedeti acum pe strazile Belgradului, luand calea Germaniei sau Olandei, nu sunt sirieni adevarati. Sa va pun o intrebare:daca Occidentul nu vrea ca acesti refugiati sa piara in apele marii, de ce nu ridica sanctiunile care apasa asupra poporului sirian si care au costat deja Siria 143 de miliarde de dolari?

Daca acest lucru nu e pe agenda Occidentului, atunci de ce nu ii ajuta pe sirieni sa ramana in tara lor ajutand armata siriana sa scape de teroristi si astfel Siria sa redevina o tara sigura?

De ce restul sirienilor au ramas si rezista? Occidentul lasa Siria fara oamenii care pot reconstrui tara. Sa distruga Siria si poporul sirian. Pe de o parte, vrea sa fure doctorii sirieni si cei mai buni studenti, lucru care va conduce la un ”exod al creierelor”. Pe de alta parte, multinationalele vor mana de lucru ieftina.

Pana acum, am pierdut 100.000 de soldati, care lupta impotriva extremistilor. Nu am auzit ca Occidentul sa planga pentru cei care si-au dat viata pentru apararea natiunii noastre, lasand in urma familii indurerate care au nevoie de ajutor.

Pe de alta parte, Occidentul urmareste sa ajute persoanele care fug din tara. Multi dintre ei sunt jihadisti. Mai mult, sunt platiti cu milioane de euro pentru asta.

Pot sa va spun ca banii pe care ei ii dau pentru a veni in Europa sunt suficienti pentru cumpararea unei case in zone sigure din Siria, pentru o familie de cinci persoane, pot face o afacere si pot trai bine.

Acestia nu sunt refugiati. Sunt imigranti economici.

Coastele noastre sunt foarte bine pazite si nici macar o ambaracatiune nu a plecat de aici. Un alt motiv este de a-i face pe crestini sa plece din Siria, tara care, istoric vorbind, este unul dintre primele locuri crestine.

Ceea ce vedem astazi in Siria este similar cu ceea ce ati vazut candva in Serbia. Scopul lor: identitatea noastra, unitatea noastra si suveranitatea noastra”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos