Discovery Communications va împrospăta imaginea şi grila de programe a canalului Discovery Science, de la 1 iunie. Postul, care, potrivit Discovery, ajunge în peste 68 de milioane de locuinţe din întreaga lume, va avea un pachet grafic nou, în culori mai intense, şi un logo 3D în continuă transformare.

Noile elementele grafice care vor da identitatea canalului Discovery Science de la 1 iunie sunt inspirate din tehnologie. Potrivit postului, logo-ul 3D “e conceput să preia forma diverselor obiecte care reprezintă genuri ale programelor Discovery Science, de la roboţi la nave spaţiale sau picături de apă”.

“Ştiinţa a devenit un gen foarte popular în multe dintre ţările în care suntem prezenţi”, a spus Ada Roseti, Director de Programe pentru Europa de Sud-Est la Discovery Networks. “Schimbările care ţin de înfăţisare reflectă şi o evoluţie în materie de programe, care vor atrage un public mai mare, păstrând în acelaşi timp valorile de bază ale canalului”.

Schimbările de imagine sunt însoţite şi de un conţinut împrospătat. Tot în iunie, pe Discovery Science va avea loc premiera internaţională a noului serial Profeţii universului SF, în regia lui Ridley Scott. Alte premiere difuzate pe Discovery Science în această perioadă vor fi: Mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic, Invenţiile lui Hackett sau Uimitorul secol 21.

1 COMENTARIU

  1. trebuie sa iasa din marasmul in care se copmlace de 20 de ani.Cand dau NUP lui Nastase, spunem ca e justitia lui Iliescu.Cand dau NUP lui Remes spunem ca e justitia lui PatriciuCand dau NUP Elenei Udrea spunem ca e justitia lui Basescu.In toate cazurile, justitia e incriminata.Cand (si daca) magistratii vor scapa de aceste suspiciuni, poate ca se va schimba ceva. Bineinteles ca partizani ai taberelor vor exista, indiferent ca vorbim de intelectuali, membri de partide, sau simpli utilizatori de internet. Ciutaci si badini vor exista si de-acum inainte asa cum vor exista si TRU sau Voinescu si SRS sau Chireac. Dar daca se pune lanterna pe ei, pana la urma vom ajunge sa vedem prin ei si vom trage concluziile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.