Acasă Stirile zilei Discovery Science: un nou logo 3D, într-o permanentă transformare

Discovery Science: un nou logo 3D, într-o permanentă transformare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Discovery Communications va împrospăta imaginea şi grila de programe a canalului Discovery Science, de la 1 iunie. Postul, care, potrivit Discovery, ajunge în peste 68 de milioane de locuinţe din întreaga lume, va avea un pachet grafic nou, în culori mai intense, şi un logo 3D în continuă transformare.

Noile elementele grafice care vor da identitatea canalului Discovery Science de la 1 iunie sunt inspirate din tehnologie. Potrivit postului, logo-ul 3D “e conceput să preia forma diverselor obiecte care reprezintă genuri ale programelor Discovery Science, de la roboţi la nave spaţiale sau picături de apă”.

“Ştiinţa a devenit un gen foarte popular în multe dintre ţările în care suntem prezenţi”, a spus Ada Roseti, Director de Programe pentru Europa de Sud-Est la Discovery Networks. “Schimbările care ţin de înfăţisare reflectă şi o evoluţie în materie de programe, care vor atrage un public mai mare, păstrând în acelaşi timp valorile de bază ale canalului”.

Schimbările de imagine sunt însoţite şi de un conţinut împrospătat. Tot în iunie, pe Discovery Science va avea loc premiera internaţională a noului serial Profeţii universului SF, în regia lui Ridley Scott. Alte premiere difuzate pe Discovery Science în această perioadă vor fi: Mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic, Invenţiile lui Hackett sau Uimitorul secol 21.