Acasă Stirile zilei Bani Discover Dracula Tour: Un proiect lansat de FPTS pentru atragerea turistilor straini...

Discover Dracula Tour: Un proiect lansat de FPTS pentru atragerea turistilor straini in Romania

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) si tur operatorul S&S Travel va lansa un proiect pilot pentru atragerea turistilor straini in Romania, “Discover Dracula Tour – the history and the legends”.

Discover Dracula Tour va fi promovat intai pe pietele asiatice, mai precis in China, Thailanda si Japonia, acolo unde reprezentantii FPTS au sesizat un interes sporit pentru locurile de legenda ale lui Dracula”, precizeaza organizatorii.

Acestia spera ca initiativa lor va deveni “o modalitate de a spori incoming-ul de turisti straini, profitand de faima universala a acestei figuri si de atractivitatea pe care o prezinta pentru turistii straini”.

“Daca Romania nu va profita de acest brand, o vor face vecinii, in Serbia existand o initiativa de a-l transforma pe Vlad Tepes si legenda sa intr-o poveste sarbeasca, tocmai pentru a o transforma intr-un produs turistic al tarii vecine”, se arata intr-un comunicat FPTR.

Promovarea “Discover Dracula Tour – the history and the legends” va fi orientata nu doar spre piata din Asia, ci si spre Europa si SUA, in aceasta tara existand un interes special pentru legenda lui Dracula, deci si un potential semnificativ de turisti.